Start » Carglass® » Därför har Carglass® egen forskningsavdelning
Sponsrad

Vindrutan bidrar med mycket till bilens säkerhet. Därför har Carglass® och deras moderbolag Belron avsatt en hel avdelning helt inriktad på att utveckla och förbättra tekniken bakom reparationsarbetet.
– Därför kan vi ge livstidsgaranti på arbetet, säger bilglas-teknikern Lisa som arbetar på Carglass® i Stockholm.

JUST NU: Vänta inte för länge – laga stenskottet innan det är för sent. DESSUTOM: Klicka här för att boka hos Carglass® och få exklusiv biltvätt helt utan extra kostnad.

Svenska Carglass® är en del av den globala bilglasexperten Belron med verkstäder i 34 länder över hela världen. Företaget är unika med sin egen forsknings- och utvecklingsavdelning med fokus på att hela tiden förbättra och utveckla tekniken bakom reparationer och byten av bilglas.

Tack vare att man har en hel avdelning som är helt inriktade på att förbättra bilglasteknikernas arbete kan man som kund vara trygg i att man alltid får bästa tänkbara service när man besöker en verkstad för att få vindrutan lagad.

Missa inte chansen – boka din tid här innan kampanjen är över. JUST NU: Carglass bjuder på exklusiv biltvätt vid alla lagningar och reparationer utförda senast 31/3.

– Tack vare vårt patenterade lagningsmedel kan vi garantera att lagningen inte går upp och därför ger vi garanti på arbetet så länge du äger bilen, säger bilglasteknikern Lisa som arbetar på Carglass® i Stockholm.

Att ta hand om sin vindruta och se till att den är hel är faktiskt viktigare än man kan tro. Vindrutan bidrar nämligen till bilens hållfasthet och har flera viktiga funktioner för säkerheten.

– Vindrutan är en bärande del av moderna bilars kaross och agerar även stöd mot krockkudden vid passagerarsidan om olyckan skulle vara framme. En hel vindruta är säkrare, snyggare och höjer värdet på din bil, säger Lisa.

Behöver vindrutan bytas ut kan man enkelt få hjälp med av Carglass®. Via länken kan man boka tid på någon minut – just nu får alla som lagar stenskott dessutom en exklusiv tvätt hos OK/Q8 helt utan extra kostnad. Man bokar enkelt och snabbt via länken här under.

JUST NU: Vänta inte för länge – laga stenskottet innan det är för sent. Klicka här för att boka hos Carglass® och få exklusiv biltvätt på köpet.

FOTNOT: Erbjudandet gäller för reparationer och byten som är utförda 9 mars – 31 mars 2020.

Nästa artikel