Start » Carglass® » Fixa vindrutan inför hösten – få torkarblad på köpet
Sponsrad

Hösten väntar runt hörnet – det är den perfekta tidpunkten att ge sin bil lite extra kärlek. Just nu har Carglass® ett riktigt kanonerbjudande för den som har en skadad vindruta. Boka tid för byte eller reparation innan 18 september och få exklusiva torkarblad (värde 498 kr) på köpet.

PASSA PÅ: Fixa vindrutan hos Carglass® innan höstrusket – och få torkarblad (värde 498 kr) på köpet!

En lång och härlig sommar är på väg mot sitt slut och vi står nu inför en mer ruskig och kall period i Sverige. Innan höststart så är det många som har mycket på sin agenda att hugga tag i, en av punkterna på listan brukar vara bilen.

För att säkerställa att ens bil är säker och trygg att åka i är en hel och ren vindruta ett måste. Detta är för ens egna och allmänhetens säkerhet, då dålig sikt innebär en större risk för olyckor.

– En skadad vindruta kan till exempel göra att airbagen på passagerarsidan inte fungerar som den ska, säger Tommy Hartman, bilglasexpert på Carglass®.

När höstens kalla nederbörd kommer vill man inte åka med en trasig vindruta. För att försäkra sig om att man har en god sikt krävs även ett par riktigt bra torkarblad till bilen – därför är Carglass® erbjudande perfekt just nu.

PASSA PÅ: Fixa vindrutan hos Carglass® innan höstrusket – och få torkarblad (värde 498 kr) på köpet!

Carglass® hjälper nämligen till att på ett smidigt och säkert sätt byta vindrutan på bilen. Samtidigt får alla som bokar tid mellan 30 augusti och 18 september torkarblad från Bosch på köpet – en riktigt bra deal.

Som kund hos Carglass® kan man försäkra sig om att reparationerna blir väl genomförda och man bokar enkelt och snabbt på deras hemsida – dessutom täcks det flesta reparationer av försäkringen.

Passa på att säkerställ och höstfixa bilen innan kylan kommer hos Carglass® genom att klicka på länken nedan. Erbjudandet gäller mellan 30 augusti-18 september – så boka redan idag!

PASSA PÅ: Fixa vindrutan hos Carglass®innan höstrusket – och få torkarblad (värde 498 kr) på köpet!

Nästa artikel