Start » Carglass® » Hemester i sommar – så kan du få snabb hjälp med vindrutan
Sponsrad

På bilsemestern kan det vara skönt att veta att det alltid finns hjälp att få inom rimligt avstånd om olyckan är framme. Carglass® har verkstäder på 64 platser runt om i landet så chansen är stor att det finns en i närheten. Just nu har de dessutom halva priset på torkarblad vid alla byten och reparationer.

Fixa vindrutan inför sommaren – klicka här för att få halva priset på torkarblad från Bosch.

Med rådande världsläge är det många som tänkt sig en semester på hemmaplan. Det betyder också en hel del bilkörning för många. Med mer användande ökar självklart också risken för att bilen råkar ut för något, som stenskott eller andra skador på vindrutan.

Har man råkat ut för en allvarlig skada på, och behöver byta, sin vindruta är det ett utmärkt läge att göra det hos Carglass®. De är en del av Belrongruppen som årligen utför över 17 miljoner bilglasreparationer och -byten, så man kan vara säker på att de kan sin sak. Dessutom har det just nu en riktigt bra deal som ger halva priset på torkarblad från Bosch till alla som byter eller reparerar sin vindruta. Vill man göra en mindre reparation är det inga problem – erbjudandet gäller nämligen även vid lagningar.

Oavsett var i vårt avlånga land man tänkt förlägga sin semester så finns Carglass® nästan alltid i närheten. De finns på 64 ställen runtom i landet, från Örnsköldsvik i norr till Trelleborg i söder. Antingen bokar man en tid online eller så kör man bara förbi någon av verkstäderna och ser om de finns en ledig tid.

För den som behöver boka en tid redan idag är det smidigast att följa länken längst ner i den här artikeln. Då kommer man direkt till bokningssidan hos Carglass® – det går oftast snabbt att få en tid. Sedan är det bara att dyka upp på bestämd tid och se fram emot en nyfixad vindruta i sommar.

Fixa vindrutan inför sommaren – klicka här för att få halva priset på torkarblad från Bosch.

Fotnot: Erbjudandet gäller vid verkstadsbesök senast 31 juli.

Nästa artikel