Start » Carglass® » Höstdeal: Byt vindrutan och få exklusiva torkarblad på köpet
Sponsrad

En bil mår bra av att bli omhändertagen. För den som vill ge sin bil lite extra kärlek i form av en ny vindruta och torkarblad finns det nu en ypperlig chans hos Carglass®. De bjuder nämligen på torkarblad från Bosch till ett värde av 400 kronor om du byter din vindruta i september.

MISSA INTE: Säkra vindrutan inför hösten – byt vindrutan hos Carglass® i september och få torkarblad från Bosch (värde 400 kronor) på köpet. Klicka här för att boka redan idag.

Hösten är snart här och då är det vanligt att passa på att göra en nystart. Många investerar i sig själva genom att se över sin hälsa, kost, träning eller annat inför hösten och vinterns prövningar.

Något annat som kan vara i behov av lite omvårdnad inför hösten är bilen. För den som är lite extra rädd om sin bil är ett bra tips att se över vindrutan och torkarbladen. Inte nog med att det ger ett snyggare intryck, det är dessutom bra för säkerheten – vindrutan bidrar faktiskt med upp till 30 procent av hela bilens hållfasthet.

– Vindrutan är en bärande del av moderna bilars kaross och agerar även stöd mot krockkudden vid passagerarsidan om olyckan skulle vara framme. En hel vindruta är säkrare, snyggare och höjer värdet på din bil, säger Lisa, bilglastekniker på Carglass®.

Missa inte chansen – boka din tid här innan kampanjen är över.

Genom att välja Carglass® för bytet gör man ett smart val. Företaget, som är en del av Belron har över 17 miljoner kunder om året och hyllas unisont av sina kunder. Det gör att man kan känna sig trygg med att jobbet blir väl utfört och dessutom får man just nu alltså torkarblad på köpet – vilket höjer bilens säkerhet ytterligare.

För den som bestämt sig för att ge sin bil lite extra kärlek i höst är det bara att följa länken här under. Då kommer man direkt till Carglass® där man kan boka tid för byte av vindrutan. Men man bör inte vänta för länge – erbjudandet gäller bara för de som byter vindruta under denna månad.

MISSA INTE: Säkra vindrutan inför hösten – byt vindrutan hos Carglass® i september och få torkarblad från Bosch (värde 400 kronor) på köpet. Klicka här för att boka redan idag.

FOTNOT: Erbjudandet gäller för byte av vindruta som är utfört 1 september – 30 september 2019. FOTNOT: Carglass® fullständiga villkor finns här

Nästa artikel