Start » Carglass® » Hyllas för sina reparationer: ”Enkelt, smidigt, prisvärt”
Sponsrad

Att sköta om sin vindruta är viktigt för såväl säkerheten som plånboken. Carglass®, som är en del av Belron och är världens största bilglasspecialist, är ett företag som hyllas av sina kunder för sitt arbete.
– Superkunnig personal med det där ”lilla extra”. Helt klart är det hit jag vänder mig igen om olyckan är framme, skriver Maria i ett omdöme.

Kundupplevelsen står alltid i centrum hos Carglass®. I dessa tider gäller det att vara extra noga med hygienen och det är självklart något som Carglass® tar på störta allvar. Därför rengörs alla känsliga ytor extra noga i samband med byten och reparationer.

JUST NU: få torkarblad på köpet (värde 498 kr) vid byte eller reparation av vindruta hos Carglass® senast 30 november.

Vindrutan är en viktig del på alla bilar och är en bärande del av moderna bilars kaross och agerar även stöd mot krockkudden vid passagerarsidan om olyckan skulle vara framme. Det är därför viktigt att laga vindrutan direkt om den har drabbats av exempelvis stenskott eller en spricka.

Ett företag som jobbar med just detta är Carglass® och ett kvitto på att deras arbete är mycket uppskattat hittar man i omdömena från kunderna som bland annat hyllar personalens skicklighet.

”Superkunnig personal med det där ”lilla extra”. Helt klart är det hit jag vänder mig igen om olyckan är framme! Snabb service och serviceminded”, skriver exempelvis Maria.

JUST NU: få torkarblad på köpet (värde 498 kr) vid byte eller reparation av vindruta hos Carglass® senast 30 november.

Företaget får också höga betyg för sin smidighet.

”Beställde på nätet nära min arbetsplats, lediga tider fanns i närtid. Bra bemötande, fick nyttja p-plats till slutet av dagen. Så enkelt, så smidigt, så prisvärt och så nöjd” skriver Olle i ett omdöme från juni 2018.

Just nu är det extra bra läge att laga eller byta ut sin bilruta hos Carglass®. Mellan 16 november och 30 november får alla som byter eller reparerar sin vindruta nämligen ett par exklusiva torkarblad på köpet. Allt man behöver göra är att boka en tid, förslagsvis via länken här under, och dyka upp på utsatt tid – så sköter Carglass® resten.

JUST NU: få torkarblad på köpet (värde 498 kr) vid byte eller reparation av vindruta hos Carglass® senast 30 november.

FOTNOT: Erbjudandet gäller vid bokningar som kommer in senast 30 november 2020.

Nästa artikel