Start » Carglass® » Inför hösten: Byt rutan hos säkra specialisten och få torkarblad på köpet
Sponsrad

Behöver du säkra bilen inför höstens intåg? Då är det en bra idé att börja med att byta vindrutan – hos Carglass® får du snabb hjälp och just nu även torkarblad från Bosch helt utan kostnad.

MISSA INTE: Säkra vindrutan inför hösten – byt vindrutan hos Carglass® i september och få torkarblad från Bosch (värde 400 kronor) på köpet. Klicka här för att boka redan idag.

Hösten är snart här och det är ett bra tillfälle för en nystart. Det är även ett bra tillfälle att se över säkerheten på bilen. En bra idé är att börja med vindrutan, då det riskerar att få allvarliga konsekvenser om den inte är hel.

– Många vet inte att vindrutan bidrar till så mycket som 30 procent av bilens totala hållfasthet och att innebär en säkerhetsrisk. En skadad vindruta kan till exempel göra att airbagen på passagerarsidan inte fungerar som den ska, säger Tommy Hartman, bilglasexpert på Carglass®.

Klicka här för att boka din tid – innan kampanjen är över.

Enligt en undersökning, gjord av Yougov i april 2019, hade två av fem svenska bilister kört med skadad vindruta under de senaste tolv månaderna. Det är förenat med stora risker och bland barnfamiljer är den siffran än mer alarmerande. Där hade mer än hälften kört med skadad ruta under samma period, enligt rapporten.

Den som vill se till att säkra sin ruta, och dessutom få nya torkarblad på köpet, kan med fördel klicka på länken här under och boka en tid. Carglass® är en del av Belron, världens största bilglasspecialist med över 16 miljoner kunder per år vilket gör dem till ett tryggt val när det gäller fönsterbyten.

Sedan har man gjort sig själv och sin bil en stor tjänst och kan lugnt se fram emot höstens bilkörning.m

MISSA INTE: Säkra vindrutan inför hösten – byt vindrutan hos Carglass® i september och få torkarblad från Bosch (värde 400 kronor) på köpet. Klicka här för att boka redan idag.

FOTNOT: Erbjudandet gäller för byte av vindruta som är utfört 1 september – 30 september 2019.
FOTNOT: Carglass® fullständiga villkor finns här

Nästa artikel