Start » Carglass® » Innan lön: Laga rutan hos säkra specialisten – helt gratis
Sponsrad

Vill du ge din bil lite extra kärlek i januari? Då är det en bra idé att börja med att laga vindrutan – hos Carglass® får man snabb hjälp och just nu är reparationer av stenskott HELT KOSTNADSFRIA.

JUST NU: Vänta inte för länge – laga stenskottet innan det är för sent. JUST NU: Klicka här för att boka hos Carglass® och få hela självrisken betalad.

Det nya året är här och det är ett bra tillfälle för en nystart. Det är även ett bra tillfälle att se över säkerheten på bilen. En bra idé är att börja med vindrutan, då det riskerar att få allvarliga konsekvenser om den inte är hel.

– Många vet inte att vindrutan kan bidra till så mycket som 30 procent av bilens totala hållfasthet och att en skadad ruta innebär en säkerhetsrisk. En skadad vindruta kan till exempel göra att airbagen på passagerarsidan inte fungerar som den ska, säger Tommy Hartman, bilglasexpert på Carglass®.

Klicka här för att boka din tid – innan kampanjen är över.

Enligt en undersökning, gjord av Yougov i april 2019, hade två av fem svenska bilister kört med skadad vindruta under de senaste tolv månaderna. Det är förenat med stora risker och bland barnfamiljer är den siffran än mer alarmerande. Där hade mer än hälften kört med skadad ruta under samma period, enligt rapporten.

Den som vill se till att säkra sin ruta har nu ett väldigt förmånligt alternativ och kan med fördel klicka på länken här under för att boka en tid. Carglass® är en del av Belron, världens största bilglasspecialist, med över 17 miljoner kunder per år vilket gör dem till ett tryggt val när det gäller bilglasreparationer.

När bokningen är klar har man gjort sig själv och sin bil en stor tjänst och kan lugnt se fram emot vinterns bilkörning.

JUST NU: Vänta inte för länge – laga stenskottet innan det är för sent. JUST NU: Klicka här för att boka hos Carglass® och få hela självrisken betalad.

FOTNOT: Erbjudandet gäller för reparationer av stenskott som är utförda 13 januari – 25 januari.

Nästa artikel