Start » Carglass® » Laga vindrutan innan löning – helt kostnadsfritt
Sponsrad

I januari är ekonomin ofta ansträngd. Då är inte en lagning av vindrutan det första man vill lägga pengar på. Därför slår Carglass® till med en riktig pang-deal och bjuder på kostnadsfria lagningar om arbetet är utfört senast 25 januari.

MISSA INTE: Passa på att ge bilen lite kärlek i januari – så kan du laga stenskott helt gratis hos Carglass®.

Efter julklappar, julmat och nyårsfirande är det lätt hänt att plånboken gapar tomt när vi går in i det nya året. Januari brukar således bli en månad då vi håller igen på utgifterna för att få det att gå ihop.

Ett bra tips är att passa på att laga stenskottet på bilrutan. Carglass® bjuder nämligen på ett belopp som motsvarar självrisken vid alla lagningar som är utförda senast 25 januari, vilket betyder att jobbet blir helt kostnadsfritt.

Ser man till att laga sin vindruta i tid slipper man även oroa sig för att stenskottet utvecklar sig till en värre skada. Stenskott riskerar nämligen bli till sprickor och det blir både dyrt att laga och innebär en säkerhetsrisk för dem som färdas i bilen.

– Vindrutan är en bärande del av moderna bilars kaross och agerar även stöd mot krockkudden vid passagerarsidan om olyckan skulle vara framme. En hel vindruta är säkrare, snyggare och höjer värdet på din bil, säger Lisa, bilglasexpert på Carglass®.

Passa på – säkra din tid hos Carglass® här innan kampanjen är över.

Vid just denna årstid, då vädret kan skifta snabbt är vindrutorna extra känsliga och därför bör man inte vänta allt för länge med att laga sitt stenskott – speciellt inte när man kan få det kostnadsfritt hos Carglass®.

– En vanlig anledning till att stenskotten spricker är temperaturskillnader eftersom det får spänningen att öka i rutan, men fysisk påverkan t.ex. när du kör på en ojämn väg kan också orsaka det.

Den som vill få sitt stenskott lagat, innan den efterlängtade lönen dimper ner på kontot, kan följa länken här under. Sedan är det bara att dyka upp med sin bil på utsatt tid – lagningen kan gå så snabbt som 30 minuter.

MISSA INTE: Passa på att ge bilen lite kärlek i januari – så kan du laga stenskott helt gratis hos Carglass®.

Nästa artikel