Start » Carglass® » Laga vindrutan hos specialisten – helt kostnadsfritt
Sponsrad

En bil mår bra av att bli omhändertagen. För den som vill ge sin bil lite extra kärlek i form av en hel vindruta finns det nu en ypperlig chans hos Carglass®. De bjuder nämligen på självrisken om man lagar sin ruta innan 30 november – jobbet kan alltså bli helt gratis.

MISSA INTE: Säkra vindrutan inför vintern – laga stenskott hos Carglass® i november och få hela självrisken rabatterad.

Vintern är här och då är det vanligt att passa på att göra en nystart. Många investerar i sig själva genom att se över sin hälsa, kost, träning eller annat inför vinterns prövningar.

Något annat som kan vara i behov av lite omvårdnad inför vintern är bilen. För den som är lite extra rädd om sin bil är ett bra tips att se över vindrutan. Inte nog med att det ger ett snyggare intryck, det är dessutom bra för säkerheten – vindrutan bidrar faktiskt med upp till 30 procent av hela bilens hållfasthet.

– Vindrutan är en bärande del av moderna bilars kaross och agerar även stöd mot krockkudden vid passagerarsidan om olyckan skulle vara framme. En hel vindruta är säkrare, snyggare och höjer värdet på din bil, säger Lisa, bilglastekniker på Carglass®.

Klicka här för att ta del av erbjudandet redan idag.

Genom att välja Carglass® som reparatör gör man ett smart val. Företaget, som är en del av Belron har över 17 miljoner kunder om året och hyllas unisont av sina kunder. Det gör att man kan känna sig trygg med att jobbet blir väl utfört. Just nu bjuder de alltså dessutom på självrisken – vilket för de flesta betyder att jobbet blir helt gratis.

Den som bestämt sig för att ge sin bil lite extra kärlek i vinter kan följa länken här under. Då kommer man direkt till Carglass® där man kan boka tid för reparation av vindrutan. Men man bör inte vänta allt för länge, erbjudandet gäller bara för reparationer av stenskott som utförs under denna månad.

MISSA INTE: Säkra vindrutan inför vintern – laga stenskott hos Carglass® i november och få hela självrisken rabatterad.

FOTNOT: Erbjudandet gäller för reparationer av stenskott som är utförda 4 november – 30 november 2019.

Nästa artikel