Start » Carglass® » På utvalda orter: torkarblad på köpet när du fixar vindrutan
Sponsrad

Att byta torkarblad är viktigt – men också lätt att glömma bort. Just därför har Carglass® tagit fram ett supererbjudande: gratis torkarblad när du fixar vindrutan om du uppger koden “DEAL21”.
Men erbjudandet gäller bara vissa orter – se om din ort finns med på listan.

Superchans: Få torkarblad på köpet när du lagar eller byter din vindruta.

Att bilen är hel, ren och fräsch är alltid viktigt, och under våren och sommaren får den gärna glänsa lite extra.

Oavsett om du ska iväg på utflykt med familjen eller bara cruisa i stan är det viktigt att den är i sitt absoluta toppskick och det är därför hög tid att exempelvis reparera stenskott på vindrutan.

En sak som många dock tenderar att glömma bort är att även torkarbladen ska bytas ut. Rekommendationen är byta ut dem minst var tredje månad, men med många andra omkostnader är det lätt hänt att det hamnar långt ner på prioriteringslistan.

Tur att det just nu finns möjlighet att slå två flugor i en smäll.

Hos Carglass® pågår nämligen en kampanj där du får nya torkarblad från BOSCH värda 498 kronor när du lämnar in bilen för lagning eller byte – helt utan extra kostnad.

Superchans: Få torkarblad på köpet när du lagar eller byter din vindruta.

Ett sådant supererbjudande kommer dock med en viss exklusivitet. Erbjudandet gäller nämligen bara på några få utvalda orter.

Planerar du att lämna in bilen till någon av Carglass® verkstäder i Falkenberg, Ulricehamn, Lerum, Varberg, Stenungsund, Tagene, Landvetter, Alingsås, Karlskrona, Landskrona, Trelleborg, Borlänge, Gävle, Örnsköldsvik, Östersund, Karlskoga eller Värnamo?

Grattis, då tillhör du skaran av lyckliga bilägare som har möjlighet att ta del av erbjudandet. Allt du behöver göra är att uppge koden ”DEAL21” när du gör din bokning.

Klicka på länken nedan för att boka in en tid. Ett hett tips är att göra det redan i dag – det finns nämligen alltid en risk att platserna på just din verkstad blir uppbokade.

Superchans: Få torkarblad på köpet när du lagar eller byter din vindruta.

Nästa artikel