Start » Carglass® » Sista chansen: Laga bilrutan och få fin-tvätt på köpet
Sponsrad

Just nu har Carglass® ett otroligt erbjudande. Alla som lagar eller byter sin vindruta i mars får den bästa biltvätten hos sin lokala OK/Q8 på köpet. Än finns det platser kvar på verkstäderna – hinner du knipa en på din ort?

Hinner du knipa en plats på din ort? Kika in på carglass.se för att boka en tid – innan det är för sent.

Att laga bilrutan kan kännas som en tråkig utgift. Men faktum är att det kan vara en investering om skadan repareras i tid. Ett stenskott kan lätt utvecklas till en allvarligare skada som blir dyr att reparera och dessutom försämrar bilens totala hållfasthet.

Just nu finns det en ypperlig chans att både laga eller byta sin bilruta och dessutom få bilen tvättad på köpet. Den som bokar och utför en reparation eller byte av vindrutan senast sista mars får nämligen den finaste biltvätten på sin lokala OK/Q8 på köpet. Med andra ord ett perfekt tillfälle att ge sin bil lite kärlek inför våren.

Carglass® som är en del av Belron i Sverige utför årligen över 17 miljoner reparationer och byten av vindrutor. Företaget hyllas unisont av kunderna som en trygg specialist på bilglas. Att boka en tid går snabbt på carglass.se och i normalfallet får man en tid inom bara ett par dagar.

Den som vill vara säker på att kunna ta del av erbjudandet bör inte vänta med att boka sin tid. Än finns det tider lediga på [email protected] verkstäder runt om i Sverige, men kampanjen går nu in i slutspurten. Jobbet måste vara utfört senast 31 mars, så det finns inte allt för mycket tid att spela med.

För att utnyttja erbjudandet går man in och bokar en tid via länken här under. Sedan fyller man i sina uppgifter och bokar en tid som passar. Det kan med fördel göras redan idag – snart kanske verkstaden på just din ort är uppbokad.

Hinner du knipa en plats på din ort? Kika in på carglass.se för att boka en tid – innan det är för sent.

FOTNOT: Erbjudandet gäller för reparationer och byten som är utförda 9 mars – 31 mars 2020.

Nästa artikel