Start » Carglass® » Sista chansen: Fixa bilrutan och få torkarblad på köpet
Sponsrad

Alla som bokar tid för byte eller reparation av vindruta hos Carglass® just nu får exklusiva torkarblad från BOSCH på köpet.

Kika in på carglass.se för att boka en tid – innan det är för sent och få torkarblad (värde 498 kr) på köpet.

Att laga bilrutan kan kännas som en tråkig utgift. Men faktum är att det kan vara en investering om skadan repareras i tid. Ett stenskott kan lätt utvecklas till en allvarligare skada som blir dyr att reparera och dessutom försämrar bilens totala hållfasthet.

Just nu finns en ypperlig chans att laga eller byta sin bilruta hos Carglass® och dessutom få ett par exklusiva torkarblad på köpet. Den som bokar byte eller reparation av vindrutan får nämligen ett par exklusiva torkarblad från BOSCH på köpet.

Carglass®, som är en del av Belron i Sverige, utför årligen över 17 miljoner reparationer och byten av vindrutor. Företaget hyllas unisont av kunderna som en trygg specialist på bilglas. Att boka en tid går snabbt på carglass.se och i normalfallet får man en tid inom bara ett par dagar.

Kundens trygghet är något som alltid står i centrum hos Carglass®. I dessa tider gäller det att vara extra noga med hygienen och det är självklart något som Carglass® tar på största allvar. Därför rengörs alla känsliga ytor extra noga i samband med byten och reparationer.

Den som vill vara säker på att kunna ta del av erbjudandet bör inte vänta för länge med att boka sin tid. Än finns det tider lediga på Carglass® verkstäder runt om i Sverige, men de fylls på i en snabb takt.

För att utnyttja erbjudandet går man in och bokar en tid via länken här under. Det kan med fördel göras redan idag – snart kanske verkstaden på just din ort är uppbokad.

Erbjudandet gäller för jobb som utförs på någon av Carglass® verkstäder innan 13 november. Sista dag att boka sin tid är 31 oktober.

Hinner du knipa en plats på din ort? Kika in på carglass.se för att boka en tid – innan det är för sent och få torkarblad (värde 498 kr) på köpet.

Nästa artikel