Start » Carglass® » Smarta knepet: Så kan du laga vindrutan – helt gratis
Sponsrad

Det är alltid bäst att reparera vindrutan så snabbt som möjligt för att undvika extrakostnader. Just nu kan man dessutom få jobbet gjort snabbt hos Carglass helt kostnadsfritt – men det gäller att passa på, erbjudandet gäller bara till den 25/1.

MISSA INTE: Passa på att ge bilen lite kärlek i januari – så kan du laga stenskott helt gratis hos Carglass®.

Vinterkörning är något speciellt för många bilister. Att puttra runt i värmen av sin bil när det är minusgrader ute är en speciell känsla som många uppskattar. Men en trasig vindruta kan göra att den trivsamma färden blir mycket mer obekväm.

Den som har fått ett stenskott på sin bilruta gör bäst i att laga det så fort som möjligt. Annars riskerar skadan att förvärras och eftersom vindrutan kan stå för upp till 30 producent av bilens totala hållfasthet är det väldigt viktigt att hålla den intakt.

– En skadad vindruta kan till exempel göra att airbagen på passagerarsidan inte fungerar som den ska, säger Tommy Hartman, bilglasexpert på Carglass®.

Klicka här för att säkra din gratistid redan idag – passa på innan kampanjen är över.

På Carglass® verkstäder är man van att laga stenskott på samtliga bilmärken och -modeller. Som en del av Belron-gruppen i Sverige utför de över 17 miljoner byten varje år och får skyhöga betyg av kunderna. Så den som bokar en tid där kan vara trygg i att de valt en erkänt duktig bilglasspecialist.

En reparation av stenskott täcks ofta av bilens försäkring. Men det är ändå en självrisk som ska betalas. Därför är det en ypperlig chans som Carglass® bjuder på nu i januari. De betalar nämligen en summa som motsvarar din självrisk vid lagning av stenskott, vilket gör att jobbet blir helt kostnadsfritt för dig.

Att laga stenskott är något som många av oss skjuter upp till en annan gång, men det finns alltså stora fördelar med att laga direkt. Just nu kan man ju dessutom göra det helt kostnadsfritt, så anledningarna är ännu flera att boka en tid redan idag. Det enda man behöver göra är att följa länken här under och boka en tid hos Carglass®.

MISSA INTE: Passa på att ge bilen lite kärlek i januari – så kan du laga stenskott helt gratis hos Carglass®.

Nästa artikel