Start » Carglass® » Tre enkla steg: Laga bilrutan i januari – helt gratis
Sponsrad

Att köra runt med trasig bilruta kan få stora konsekvenser. Det är också onödigt, Carglass® erbjuder nämligen snabb hjälp med vindrutan av en specialist på bilglas. Just nu betalar de dessutom ut en summa som matchar din självrisk – vilket betyder att jobbet blir HELT GRATIS för dig. Så här utnyttjar du erbjudandet:

MISSA INTE: Passa på att ge bilen lite kärlek i januari – så kan du laga stenskott helt gratis hos Carglass®.

1. Ange dina uppgifter

carglass.se är det smidigt att boka en tid. Till att börja med skriver man in sitt registreringsnummer i fältet så hämtas information om bilen automatiskt. Bilmärke, modell, och tillverkningsår visas nu på skärmen, så att den som bokar kan vara lugn med att alla uppgifter stämmer. Det enda man behöver välja är vilken typ av försäkring bilen har.

2 . Ange typ av skada och välj datum

När alla uppgifter är inlämnade är det dags att ange vilken typ av skada det gäller och välja ett datum för reparationen. I det första steget väljer man vilken ruta på bilen som är trasig.

Sedan har det blivit dags att välja datum och oftast finns det lediga tider hos Carglass® verkstäder inom ett par dagar. För den som vill vara säker på att kunna utnyttja erbjudandet gäller det dock att inte vänta allt för länge eftersom reparationen måste vara utfört senast 25 januari.

PASSA PÅ: Laga stenskott hos Carglass® i januari – helt gratis!

3. Bekräfta bokningen

Nu är bokningen i princip klar och det enda som återstår är att se så att alla uppgifter stämmer och bekräfta bokningen. Sedan är det bara att rulla in till verkstaden på utsatt tid – Carglass® ordnar resten.

MISSA INTE: Passa på att ge bilen lite kärlek i januari – så kan du laga stenskott helt gratis hos Carglass®.

FOTNOT: Erbjudandet gäller för reparationer av stenskott som är utförda 13 januari – 25 januari 2020.

Nästa artikel