Start » News » Gratisknepet för bilrutan många svenskar missat
Carglass®

Gratisknepet för bilrutan många svenskar missat

Torkarblad är en tråkig kostnad. Därför är det just nu extra bra läge för den som har skadat sin bilruta. Hos Carglass® får man nämligen torkarblad på köpet vid reparation och byte.

Torkarblad (värde 498 kr) på köpet – klicka här för att boka tid.

Handen på hjärtat, hur längesedan var det som du bytte dina torkarblad? Rekommendationen är att byta dem minst var tredje månad, men många glömmer. Med många andra omkostnader kring bilen är det lätt att torkarbladen blir nedprioriterade.

Inför höst och vinter är det dock många som väljer att lägga lite extra kärlek på sin bil. Ett exempel är att ta tag i det där stenskottet man har kört runt med lite för länge. Just nu finns det en extra bra chans att få både en nyfixad ruta och nya torkarblad inför höstens bilkörning.

Bilglasspecialisten Carglass® bjuder nämligen på ett par exklusiva torkarblad från BOSCH (värde 498 kr) till den som lämnar sin bil för reparation eller byte. Erbjudandet gäller för jobb som utförs på någon av Carglass® verkstäder innan 13 november. Sista dag att boka sin tid är 31 oktober.

Många svenskar har missat detta klockrena erbjudande. Men platserna på verkstäderna är begränsade, så den som vill vara säker på att inte missa chansen kan med fördel boka en tid redan idag. Själva jobbet behöver inte heller kosta särskilt mycket, utan täcks ofta helt eller delvis av bilförsäkringen.

Som en del av Belron hjälper Carglass® årligen över 18 miljoner kunder med reparationer. Bilen är alltså i trygga händer hos ett bolag som specialiserat sig på bilglas de senaste 90 åren.

Den som fått en skada på vindrutan kan följa länken här under och boka en tid. Oftast går det fort att få en tid, men vänta inte för länge – platserna på din ort kan bokas upp när som helst.

Torkarblad (värde 498 kr) på köpet – klicka här för att boka tid idag.

Nästa artikel